Nieuws‎ > ‎Schermnieuws‎ > ‎

Schermers van SK Herckenrode op het BK voor pupillen en miniemen.

Geplaatst 22 feb. 2014 16:45 door Schermkring Herckenrode   [ 22 feb. 2014 16:45 bijgewerkt ]
 Tijdens de voorbije Belgische Kampioenschappen deden er ook schermers van Schermkring Herckenrode mee. De volledige resultaten staan in het overzicht van het BK maar de resultaten van onze eigen schermers mogen zeker eens worden uitgelicht.
Voor de pupillen jongens schermden William Gutermann, John Jennen, Basiel Liekens en Denzell Mgbokwere zich respectievelijk naar een 11e, 18e, 27e en 34e plaats op 38 deelnemers. Bij de pupillen meisjes behaalde Elisabeth Guttermann een 9e plaats op 14 deelnemers.

Bij de miniemen jongens behaalden Brecht Vanquaethoven, Arthur Coenen, Wout Sauter, William Guttermann, Robin Vanluyd, Nicolas Vanduffel en Wim Trekels respectievelijk plaatsen 13, 14, 26, 30, 38, 47 en 50 op een deelnemersveld van 50. 
Bij de Miniemen Dames slaagde Marjolein Wauters er in om een bronzen medaille te behalen, een schitterend resultaat. Annemaine Swennen, Siham El Asri en Elisabeth Guttermann behaalden respectievelijk plaatsen 13,13 en 18 op 19 deelemers.
Goed om weten dat enkele schermers weinig wedstrijdervaring hebben of in een hogere categorie schermden.

We feliciteren de schermers met hun resultaat.

Tevens wensen we iedereen (zonder namen te noemen) te bedanken die van ver of van dichtbij hebben meegeholpen om dit event te helpen organiseren. De vele vrijwilligers, de scheidsrechters, de DT, de sponsors ...

(heb je nog goede foto's van het BK dan mag je ons dit zeker laten weten.)