Nieuws‎ > ‎Ledennieuws‎ > ‎

Teambuilding

Geplaatst 21 aug. 2018 12:03 door Schermkring Herckenrode
Op zaterdag acht september organiseren we een teambuilding. Op deze teambuilding kunnen de schermers elkaar beter leren kennen op een andere manier dan alleen maar schermen. We beginnen om 09.00uur, rond 19.00uur mag je de schermers terug komen ophalen. De teambuilding is bedoeld voor alle schermers van de a,b en c-groep. De teambuilding zal plaats vinden in de club en op het sportveld Ten Hove.

De dag verloopt als volgt: in de voormiddag spelen we verschillende spelen, 's middags eten we een lunchpakket daarna gaan we nog even verder met spelen. Als afsluiter zullen we zelf nog heerlijke spaghetti maken.

Om volledig voorbereid te zijn op deze dag is het voldoende als je een lunchpakket, voldoende drinken en regenkledij meeneemt. Schermmateriaal mag je voor één keer thuis laten. De activiteiten gaan voornamelijk buiten door.

De teambuilding wordt begeleid door Anneke, Steven, Laura en Gielis. Anneke is nieuw als trainster in de club en vergezelt het team in de namiddag. Zo hebben de schermers de kans om met haar kennis te maken.

Als je zoon of dochter wilt deelnemen aan deze dag is het voldoende om voor woensdag drie september een mail te sturen naar gielis.janssens@schermkringherckenrode.be met daarin de naam van de schermer.

We hopen op een talrijke opkomst en veel plezier!
Comments