Nieuws‎ > ‎Ledennieuws‎ > ‎

Informatie seizoen 2013-2014

Geplaatst 1 jul. 2013 14:25 door Schermkring Herckenrode   [ 1 jul. 2013 14:34 bijgewerkt ]
Hier is de nodige informatie voor een vlotte overgang naar het seizoen 2013-2014. Via de links komt u bij de documenten.

Zoals de voorbije seizoenen is ook het afgelopen seizoen het ledenaantal toegenomen. De schermers van de verschillende groepen zijn ook met zeer grote regelmaat aanwezig op de trainingen. Dat kan enkel toegejuicht worden, daar het naast de sportieve ontwikkeling ook bijdraagt aan het clubgevoel en de samenhorigheid. 

In de loop van het voorbije seizoen is de jeugdgroep degen onder leiding van Dirk Sieuw gegroeid tot een mooi hecht groepje.
Daarnaast is er op floret trainster Laura van Gijlswijk bijgekomen. 

We nodigen u ook uit om eens door de site te grasduinen (als u dat nog niet deed) en regelmatig een nieuw bezoekje te brengen aan de site, zo blijft u steeds op de hoogte van wat er leeft in de club.

We starten het seizoen 2013-2014 op 1 augustus met 2 trainingssessies per week waar iedereen vanaf de floret B groep aan kan deelnemen. Deze trainingssessies vallen op dinsdag en donderdag van 18u30 tot 20u30. 

Het reguliere trainingsschema zal vanaf 1 september van start gaan. Gelieve goed te bekijken wanneer u bij de aanvang van het seizoen verwacht wordt (zie lessenschema en indeling groepen). Indien u hierover vragen of bemerkingen hebt aarzel dan niet om contact op te nemen met het secretariaat, Daniëlle Doucet (tel: 0486/90.73.51 – mail: schermkringherckenrode@skynet.be) of hoofdtrainster
Nele Schouterden (tel: 0496/101.779 – mail: nele.schouterden@schermkringherckenrode.be) te contacteren.
Wij willen u oproepen uw papieren en de betaling tijdig in orde te brengen.

Bij het brengen van de kinderen naar de training, gelieve steeds te wachten tot de trainer aanwezig is. Laat zeker uw kind niet alleen achter zonder begeleiding.

medisch attest (terugbezorgen voor 15 september 2015) (uitgezonderd schermschool)