Nieuws‎ > ‎Ledennieuws‎ > ‎

info over seizoen 2012-2013 (30 juni 2012)

Geplaatst 5 sep. 2012 06:47 door schermkring herckenrode
Beste clubleden, 
Beste ouders, 

De hoofddoelstelling van schermkring Herckenrode voor het voorbije seizoen bestond uit het verder uitbouwen van de begeleiding op het vlak van mentale training. De trainers werden hierin opgeleid en begeleid aan de hand van coach the coach sessies. De internationale schermers konden individueel met de sportpsychologe werken en Kim Schutters hield ten slotte ook twee sessies voor de ouders.  
Daarnaast werden er stappen gezet om volgend seizoen, naast de Limburgse Schermbeker, meer samen te werken met de andere Limburgse clubs. Hier zullen jullie weldra meer informatie over krijgen en resultaten van zien.  
We wensen u verder te melden dat Piet Wauters in de loop van het voorbije seizoen gestopt is als trainer van schermkring Herckenrode. 

Hierna vindt u het trainerscorps dat volgend seizoen instaat voor de begeleiding en opleiding 
van de schermers: 
  • Nele Schouterden: Master LO, trainer B floret 
  • Marc Pichon: Master LO, postgraduaat sportwetenschappen, maître d’armes 
  • Dirk Sieuw: initiator, trainer degen 
  • Michaël Willems: trainer B degen 
  • Michiel Vuylsteke: hulptrainer 
  • Steven Abrahams: hulptrainer 
  • Jo Lambrechts: hulptrainer 
Deze vakantie blijft de club open op donderdagavond voor een vrije schermsessie vanaf 20u. We starten het seizoen op 1 augustus met 2 trainingssessies per week waar iedereen vanaf de floret B groep aan kan deelnemen. Deze trainingssessies vallen op dinsdag en donderdag van 18u30 tot 20u30.  
Het reguliere trainingsschema zal vanaf 1 september van start gaan.

Wij willen u oproepen uw papieren en de betaling tijdig in orde te brengen. 
Bij het brengen van de kinderen naar de training, gelieve steeds te wachten tot de trainer aanwezig is. Laat zeker uw kind niet alleen achter zonder begeleiding.

Met sportieve groeten, 
Het bestuur
Comments