Nieuws‎ > ‎Ledennieuws‎ > ‎

Fotowedstrijd rond fair play in de sport

Geplaatst 1 feb. 2013 12:53 door Schermkring Herckenrode   [ 1 feb. 2013 12:54 bijgewerkt ]
Panathlon Vlaanderen vzw is een vereniging van oud-bestuurders van sportfederaties, sporters en sportvrienden die als doel hebben normen en waarden evenals de fair play in de sport te verdedigen, te beschermen en te promoten.

Ook dit jaar weer organiseert Panathlon Vlaanderen een fotowedstrijd en dit in samenwerking met de Nationale Loterij, SVS en BVLO vzw. De fotowedstrijd richt zich op leerlingen van het buitengewoon secundair onderwijs, de eerste vier jaren van het secundair onderwijs en de jongeren (12- tot 16-jarigen) van Vlaamse sportclubs, respectievelijk onder de leiding van een leerkracht of een gediplomeerde trainer of ouder.
Het thema van de fotowedstrijd is fair play. De bedoeling is dan ook dat ingestuurde foto's op een attractieve manier aantonen hoe je in de sport respectvol omgaat met jezelf, met je tegenstrevers, de spelregels, de scheidsrechters of de juryleden.

Deelnemen aan deze wedstrijd is gratis. Digitale opnames worden toegelaten, al dan niet in kleur, met een minimumresolutie van 1.200 pixels. Per deelnemende groep (klas of jeugdafdeling van een sportclub) mogen er maximaal 3 foto's worden ingestuurd. Een bijgevoegde beknopte motivatietekst is verplicht. Inzendingen worden uiterlijk op 03 juni 2013 verwacht. Met de ingestuurde foto's kan jouw klas of sportclub een waardebon ter waarde van 1.000,00 euro winnen!

Meer informatie nodig? Surf dan snel naar www.panathlonvlaanderen.be of stuur een e-mail naar fotowedstrijd@panathlonvlaanderen.be.