Fotoboeken‎ > ‎

Halle – 24 november 2012

Geplaatst 1 dec. 2012 15:27 door Schermkring Herckenrode   [ 1 dec. 2012 15:28 bijgewerkt ]
Verslag van Jo Lambrechts:

Vrijdag ochtend rond 10u vertrokken we naar Steven om hem op te halen en daarna verder te rijden richting Halle (Leipzig). De rit ging vlot en zonder files!

Eens aangekomen in Halle, gingen we naar het hotel. Steven, Sander en ik lagen op een tripple kamer. 2 volwaardige bedden en 1 veldbedje. Natuurlijk lagen Steven en Sander op de 2 goeie bedden en ik, als jongste van de drie, moest op het veldbedje slapen.  Ik zeg nog tegen de 2 jongens als ik morgen slecht presteer is het jullie fout!!

Voor het eten was er eerst nog wapencontrole. Alles werd goedgekeurd, behalve he masker van Steven. Dat hadden we echter wel voorzien en Marc had zijn masker voor Steven meegenomen.

Vervolgens  gingen we eten. Het was lekker! Daarna  gingen we door naar het hotel om te slapen.

Zaterda                gochtend om half 7 ontbijten en om 7 vertrokken we naar de zaal. We warmden ons op en schermden een beetje met de rest van de Belgen .

Poule 1: Steven 2 van de 6 gewonnen, Sander 0 op 7 en ik 3 op 7. Dus Steven en ik waren zeker van de volgen de ronde. Alleen Sander niet, hij had een slechte dag.

Poule 2: Steven 3 op 6 en ik 2 op 6. En we waren zeker van de uitschakeling.

In de tabel 128 verloor Steven met 13-15 en ik verloor jammer genoeg met een pijnlijke score van 14-15.

Alle Vlamingen waren uitgeschakeld en na het toernooi stond ik 94ste , Steven 95ste en Sander 128ste van de 182 deelnemers.

We hadden alles ingepakt en we gingen terug naar het hotel om daar de sauna te doen. We kregen zelfs eten in de sauna!! Na da sauna een frisse douche en opnieuw eten. Terug hetzelfde restaurant, maar voor Nele viel het eten niet zo mee ze liet de helft van haar pizza met zeevruchten staan. Zo kennen we Nele niet.

Na het eten terug naar het hotel om daar te slapen. Mijn onderhandelingen om van bed of matras te wisselen leverde niets op, maar wacht, volgend jaar ben ik niet meer de jongste.

Na een uitgebreid en lekker ontbijt vertrokken we om 9 uur terug richting België. We hadden een goede terugreis, opnieuw zonder file.

Zover mijn ervaring van ons weekend in Halle.

Jo Lambrechts